"CarambaSyd gehorcht immer."

Om

Hur får du tag i mig?

Ring: 0703-668646

Maila: markus@carambasyd.se

Skicka brev till:


- Kod&Knåd AB
- Markus Rytterkull
- Körsbärsvägen 31
- 247 47 Flyinge

Twitter

Facebook

 

Vad är Caramba Syd? (hint: jag...)

Caramba Syd är ett litet personligt företag som tror att fysisk aktivitet är en viktig komponent i livet för att må bra. Jag som arbetar på Caramba Syd, heter Markus Rytterkull.

Jag tror starkt på allas möjligheter att växa som människor, och leva ett fritt och ansvarsfullt liv. I mitt arbete innebär det att jag tar ansvar för det jag gör och ger plats åt och hjälper andra att utvecklas.

Man kan förstås utvecklas på många sätt, men många av oss använder alldeles för lite av vår tid till att ta hand om oss själva. Allt går före: arbete, senaste nytt på TV:n eller aftonbladet.se...
Min förhoppning är att fler får upp ögonen för fysisk aktivitet och dom 'enkla och snabba' fördelar träning ger. På ett djupare plan så hoppas jag att detta faktiskt kan förändra ditt liv och få dig att fundera på vad som är viktigt och inte. Fast det är upp till dig.

Mitt intresse för friskvård och hälsa har funnits länge och där ser jag fysisk träning som en viktig pusselbit. För företag innebär hälsa alla delar som krävs för att medarbetare ska trivas på en arbetsplats och känna att man är motiverad att gå till jobbet och har 'verktygen' för att göra ett bra jobb. Helhetssynen gillar jag! Detta har fått mig att läsa kurser i hälsopedagogik, motionspsykologi, idrottspsykologi och idrottsfysiolog - helt enkelt för att bättre förstå vad som gör att man mår bra. Sen har jag varit intresserad av träningsfrågor så länge jag kan minnas och tycker om att strukturera och följa upp träningsmål.

På dagtid arbetar jag med massage och träningscoaching och håller även utbildningar inom systemutveckling på mrtechnology. Då får både kroppen, själen och intellektet sitt! Firman heter egentligen Kod&Knåd AB, så fakturan kommer därifrån.

Efter arbetstid (och barnen har somnat) tränar jag diverse långdistanssaker som löpning, triathlon och multisport. Jag är tävlingsledare för Markusloppet, 50km terränglöpning i lerig och rolig terräng som går i oktober varje år - glöm inte anmäla dig!

Hoppas vi ses snart :-)

Utbildningar:

  • Kurs: Positional Release & triggerpunkter 2015
  • Kurs: Kinesiotejp och idrottstejp 2015
  • Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage
  • Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Hälsoteket Malmö 2014
  • Diplomerad Massör, Hälsoteket Malmö 2014
  • Hälsopedagogik steg 1 och 2, Halmstads högskola
  • Idrottsfysiologi, Dalarnas högskola
  • Idrottspsykologi, Halmstads högskola
  • Motionspsykologi, Halmstads högskola