"Everything is simple with CarambaSyd."

Massage

Företagsmassage innebär att jag kommer ut till er och masserar på plats, när det passar er. Detta är avdragsgill friskvård som blir en väldigt uppskattad service för dom anställda!

Så här går företagsmassage till:

  • Med jämna mellanrum kommer jag på besök till ert kontor i Lund, Malmö, Eslöv eller däromkring. Det kan vara varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden, beroende på hur många ni är och hur som många som vill ha massage.
  • Någon hos er bokar in de som vill ha massage och när.
  • Ni har säkert ett mötesrum, omklädningsrum eller avskild plats där vi kan hålla till
  • En förebyggande massage tar ca 30min. På den tiden hinner man få avslappning och mjuka upp stela muskler där det behövs som mest. För kontorsarbetare är det oftast rygg/nacke som spökar men det är upp till var och en att bestämma.
  • Om ni är upptagna någon dag och inte har tid med massage, så hör ni av er en vecka innan och antingen byter tid, eller ställer in träffen.
  • Varje månad får ni en avdragsgill faktura i efterskott för samtliga massagetillfällen.
  • Ett vanligt upplägg är att arbetsgivaren bjuder på massage samt arbetstiden som krävs för detta, eftersom det är en bra investering.
    Andra upplägg är att flexa en halvtimme, och/eller att använda medarbetarens friskvårdsbidrag till detta, helt eller delvis.

Enkelt, va?

Här kan du läsa mer om hur själva massagen går till steg för steg:
/massage/hur-gaar-det-till/

 

Fördelarna med massage är många!

Spända muskler kan slappna av, risken för slitage som stela nackar/musarm minskar vilket gör att folk kan arbeta mer effektivt, stärker immunförsvaret, motverkar stress, ökar koncentrationen, personalen känner sig uppskattad som får denna förmån, avslappningseffekten gör att folk känner sig väl tillfreds vilket påverkar stämningen på arbetsplatsen och även mot kunder. Sen är massagen ett bra tillfälle att höra hur folk mår, får att eventuellt kunna följa upp med fler friskvårdsinsatser som träning, avslappning eller kanske rekommendera ett besök i vården.
Enligt forskningen ger varje satsad krona på friskvård fyra kronor tillbaks. Det är en bra investering!