"CarambaSyd is good for you."

Coachning

Vi är alla individer. Det finns ingen "one-size fits all" för hälsa, utan vi behöver se till vad som passar bäst för oss, som individer, där vi är just nu. Och detta kan du såklart få hos mig :-)

Haj _1062x 598

Coaching innebär att du får hjälp framåt. Hajar du?

Jag erbjuder enskild coaching inom hälsa - vill du göra ett livsstilstest, få motionsrådgivning som passar dina mål eller få koll på maten? Eller stressa ner, få mer energi på kvällarna eller slippa stöna när du reser dig upp? Bli gladare, få en träningsplan till nästa tävling eller sova bättre?

Det fixar du och jag tillsammans! Så här går det till:

1.  Gå in på min bokningssida och boka tid för Enskild rådgivning:
https://ww1.clinicbuddy.com/patients/view_available_bookings.php?clinic=2878

2. Fundera på vad du vill ha hjälp med. Maila mig på markus@carambasyd.se så kan vi bolla lite innan träffen. Du kan också bara dyka upp så tar vi det därifrån.

3. Beroende på vad du vill ha hjälp med så går vi igenom teori, best practices, hus man kan komma igång och du plockar av det du gillar.

4. Efter träffen får du en plan med det vi har diskuterat. Det kan vara en träningsplan med målen du satt upp, övningar för att nå dit och hur detta kan följas upp.

5. Vi håller kontakten via telefon/mail/skype den närmaste månaden för att följa upp hur det går och om planen behöver anpassas.

Priset är 895kr och då ingår förberedelser, träffen, en skriftlig plan och uppföljning. Och om du har ett friskvårdsbidrag att använda så är detta GRATIS för dig. Bra, va?

Så gå in och boka nu, så ses vi snart :-)
/ Markus