"It must be CarambaSyd."

Gå inte miste om ditt friskvårdsbidrag!

Snart är året slut och årets friskvårdsbidrag går inte att använda längre! Det är väl synd att du går miste om denna förmån och denna chans att satsa på dig själv?

Lite info: Friskvårdsbidraget är vikt för din räkning och du bestämmer, tillsammans med din arbetsgivare, vad du vill använda bidraget till, inom skatteverkets ramar. Här är några förslag till dig som gärna vill må bra och inte gå miste om årets bidrag:


1. Skaffa ett fem-kort på massage!

Dina pengar räcker till ett antal behandlingar som får spända muskler i nacke och axlar att slappna, motverkar stress och ökar välbefinnandet. Massage är friskvård när den känns som bäst!
Pris: 1875 kr inkl moms (du kan köpa fler/färre - du bestämmer!)


2. Satsa hälsopengen på dig själv

Hur mår du egentligen? Använd ditt friskvårdsbidrag till att få svar, diskutera och få råd om hur du enkelt kan må bättre.
Hälsotest innebär ett personligt samtal och ett konditionstest där du inte ens behöver byta om. Därefter får du en rapport och råd om hur du kan påverka och ändra din vardag för att må bättre direkt.
Pris: 995kr inkl moms för ett hälsotest på 75min

3. Vill du ha något helt annat?
Motionsrådgivning, kostrådgivning, stressminskning eller någon som följer upp att du når dina mål? Det går att ordna, så länge som det är inom ramen för skatteverkets regler. Berätta vad du vill ha hjälp med så går vi vidare därifrån.


Hur du gör för att komma igång? Inga problem, det är enkelt! Maila mig på markus@carambasyd.se och berätta vad du är intresserad så tar vi det därifrån.

high_five
Bra jobbat, du har tagit ett första steg!!

Välkommen :-)
/ Markus

PS. Vänta inte för länge! Många arbetsgivare vill ha in kvitto för friskvårdsbidrag för 2016 redan i början av december DS.